Debrecenbe kellett menni

Kiböktük Ferivel, hogy Caro Emerald jön a Campus Fesztiválra, és nekünk ott a helyünk. Kicsit aggódtam, hogy bírja majd Feri a fesztet, meg a kánikula is kiborító volt már. Őszintén szólva agyament ötletnek tűnt két órát utazni a hasonló negyven fokért, de végül nagyon megérte!
Elég nagy szívás volt megtalálni az Aquaticumhoz vezető utat, lévén hogy a fesztivál miatt behajtani tilosnak jelezték, de átléptük az árnyékunkat. A szépen felújított szálloda és a finom ebéd kellemes meglepetés volt.
Fél négykor Feri meccsre ment - Debreceni VSC-Skonto (lett) 9-2 (!!!) - én meg a strandra.


Kicsit meleg volt a víz. :) Volt egy kis eső, de a meleg maradt. Fél nyolc körül indultunk fesztiválozni. A sörbenállás miatt a Quimby elejét lekéstük, de annál jobban élveztük a továbbiakat. Szuper volt a nagyszínpad, a hangosítás, a tömeg is elviselhető, a Quimby meg imádnivaló.

Caro Emerald fél 10-kor jött, a holland nagykövet konferálta fel, cuki módon. Először a Kiss Tibi hasonmásverseny 2. jólfésült helyezettje (a videón látható) jelent meg a színpadon, aztán Esmeralda (Caroline Esmeralda van der Leeuw), aki rögtön ledobta a cipőjét (itt nyert értelmet a színpad 10 perces suvickolása). 2012-ben járt nálunk először, a Szigeten, azóta is Magyarországról nézik a legtöbben a videóit. :)



Fantasztikus bulit csináltak! Szuper hang és számok! Jó volt látni, hogy a hazai közönség körében is mekkora tábora. (Azért Majkára többen mentek.)
Az egész Campus Fesztivál nagyon klassz, kulturált, tiszta, sok egyéb programmal. Vegyes volt a korosztály is, nem éreztük magunkat öregnek. :)





Másnap még adtunk a kultúrának, és megnéztük a MODEM-ben az Újratervezést. A helyi Antal-Lusztig gyűjtemény tematikus csoportosítása nagyon érdekes volt. Rácsodálkoztam Ország Lilire és Anna Margitra megint.


Délben hazaindultunk, és kedvenc Caprinkban ebédeltünk itthon.

Megjegyzések