Bőre őre

Történelmi idők, kult. Tizenöt éves volt, amikor odalépett hozzá egy feltűnően magabiztos, nála négy évvel idősebb fiú. Nem táncra kérte, hanem fotózásra. Ebből a találkozásból született a híres Fabulon-reklámfotó, amely elindította az egyik legismertebb magyar modell, Sütő Enikő fényes karrierjét. A fiatalembert Fenyő Jánosnak hívták, később megalapította a VICO médiabirodalmat, majd 1998-ban merénylet áldozata lett.
A Fabulon márka legismertebb arca persze Pataki Ági.



Valaki emléxik még ezekre a babatermékekre? Imádtuk, gyűjtöttük, később használtuk, mikor gyerekünk lett.



A Fabulon gyárat 2008-ban zárták be. Hát ezek jutottak eszembe Paula farmeros szettjéről. Meg a Trapper, meg az Ecseri. A Catscrapen lehet shoppingolni!

Paula Kesselring - All About Jeans
Font: Shagadelic

Megjegyzések

Secima üzenete…
Vannak még ilyen emlékeim. :) Klassz lett az oldalad!
kreatívhit üzenete…
Na látom elkapott téged is a nosztalgia:) Az első két eredeti farmeromat emlékszem egy Ritt és egy casucchit az Ecserin vettem baromi rengeteg lovéért.De az az érzés..Megérte!Mellesleg a Fabulon és a Hélia D egész jó termékek voltak.
Rita(006) üzenete…
Ó micsoda időutazás! köszönöm Neked ezt az élményt!
hékás üzenete…
Ó, fergetegesen jó az oldalad és a készlet is! Valami hasonló retro feelinges készletet én is el tudnék képzelni ;)
T üzenete…
ez ám a retro feeling!! állati kafa!!
Merika üzenete…
Milyen jó visszaemlékezni, ilyen parókám nekem is volt, kicsit sötétebb, a barátnőmnek szőke.Amikor elcseréltük, többeket összezavartunk vele!
Toni üzenete…
Szégyenébe elbujdokolt a replay blue-jeansom! :) Ezek a reklámok valami fergetegesek! Az anno öcsivel tátott szájjal néztük "...ezt nem lehet megunni...", "....mind-mind pécsi kesztyű.." És mennyire jó volt! Múltat idéztél, jól esett!
Margó üzenete…
Örülök, hogy segítesz felidézni emlékeket a múltból:-) Köszönöm!