Jég veled!

Eltelt az idei első munkanap, ideje volt már bejegyzést írni! Ugye, hogy a jamaicai bobcsapat történetét minimum egyszer megkönnyezte már minden kedves olvasó? A Cool Runnings című, 1993-as film nálunk Jég veled! címmel futott, és nagy örömömre a tavalyi év utolsó napján is leadta a tévé. Mondhatnám, hogy ez ihlette a betűt, de addigra már készen volt. :) Egy hétig kis kedvezménnyel kapható a MLAS-nál!

Hoztam hozzá freebie-t is, a 25 - minek mondjam magyarul? - label szintén a boltból tölthető le. Jól jöhet az éves projektekhez!


Mutatok még két csodás alkotást a barátaimtól, Tinci és Altalena készített egy-egy meseszép jégkirálynős oldalt a Feelin' Frosty készletből. Köszönöm, drágák! :)

Tinci
Altalena

Megjegyzések

LaceE üzenete…
Imádom a betűket, a label-eidet és a lányok oldalait is. Ennyi szép és jó dolog egy bejegyzésben, feldobja az ember napját :)
Eszter(beszteri) üzenete…
Ildi, ezek gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Amiket te csináltál, na meg a lányok oldalai is! :) És köszi a freebiet, vittem, imádom! (kár, hogy nem magyarul, de hát gondolom, arra nincs akkora igény külföldi boltban...) :) Puszillak!
Secima üzenete…
Mindkét oldal nagyon szép, a freebie is klassz, na és az alpha is. :)
Névtelen üzenete…
miert ne:)